Glitterstrikk

En av trendene vi ser for neste sesong er strikk med bling eller glitterende strikk. Siden strikking er slow fashion kan det være en ide å starte allerede nå om plaggene skal være ferdig samtidig som de gjør sitt inntog i butikkene. Drops har blant annet effekttråd i gull og sølv som kan brukes sammen med annet garn. @Marieskreativeprosjekter har strikket beachlifetoppen i bomullsgarnet muskat med effektråden og @Torhiildaasejenssen har strikket volangblusen med samme effektråd fra Drops. En av mine andre glitrende favoritter er Puno metallic fra Rauma, en herlig blanding av en nydelig beige farge og gullglitter. 

Foto @Marieskreativeverden
Bilde: @Torhiildaasejenssen

1 hendelser på “Glitterstrikk”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

[mc4wp_form id=»1081″]

Skroll til toppen