Høststrikk

@strikketuppahttps://www.instagram.com/strikketuppa/

Høsten er en strikkes høydepunkt! Lyset ute blir skjømt etter de lyse sommernettene, gradene synker utendørs og peisen varmer mens pinnene knitter i takt med flammene. Stearinlys gir en gyllen glød til huden, som reflekterer den siste rest av den solkyssede huden. Koppen ryker av varm kaffe og varmer kroppen innenfra under favoritt pleddet. 

Fargene ute er inspirerende og vi får lyst å strikke i høstfarger. Oker, gull, plomme, brune og beige nyanser er klassiske høstfarger vi gjerne liker litt ekstra når bladene faller. Ull er en sikker vinner om høsten, og den største fordelen ved å strikke selv er å velge favoritt kvaliteten i deilige garnkvaliteter. Selv om butikkene bugner av masse fint strikk er det stort sett i akryl og polyester som ikke varmer like godt og fort blir hardt og stivt i bruk. 

11.oktober hang jeg på @knitters__ sin story hvor jeg ville høre hva som er garnfavorittene  om høsten. Jeg har i hvertfall ulike favoritter til de forskjellige årstidene. Favorittene ble: 

  • Gepard cashmere lace
  • Alpaca fra Isager
  • Merino 22
  • Håndtverksgarn 

Denne sesongen har jeg kjøpt inn finull og puno fra Rauma, Viking bris og Hip mohair. Mine høstplaner er en lang genser i flettestrikk, jakke i finull og accessories i restegarn.  Den største utfordringen er nesten å vite hvor man skal begynne og unngå fristelsen å legge opp til neste prosjekt før siste maske er felt.

Hiplua og hipvottene strikket i hipwool

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

[mc4wp_form id=»1081″]

Skroll til toppen